JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu HP EliteBook 8440w 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-12-01 19:58:08

In Windows Vista, 7 en 8 zijn er zeer veel fraaie effecten aanwezig die de gebruikersinterface behoorlijk opleuken. Je pc verzet veel rekenwerk om alle grafische tierelantijntjes op je scherm te tonen. Als je merkt dat je computer traag reageert binnen Windows, is het verstandig om de visuele effecten volledig of gedeeltelijk uit te schakelen. De processor heeft dan meer rekenkracht over voor overige taken. Start het Configuratiescherm op en navigeer achtereenvolgens naar Systeem en beveiliging / Systeem / Geavanceerde systeeminstellingen.Bij het onderdeel Prestaties klik je daarna op Instellingen. Via de optie Beste Prestaties zet je alle grafische effecten uit. Bevestig met Toepassen. De gebruikersinterface is meteen veel minder aantrekkelijk. Via Aangepast kun je er ook voor kiezen om zelf de gewenste visuele effecten te selecteren. Sluit het venster ten slotte met OK.


Wanneer het werkgeheugen van je computer bezet is, gebruikt Windows een klein stukje van je harde schijf als virtueel geheugen. Vergeleken met het werkgeheugen is dat aanmerkelijk trager. Je dient daarom te zorgen dat zo min mogelijk programma's noodgedwongen een beroep doen op het virtuele geheugen. Beperk daarom het aantal programma's dat je gelijktijdig binnen Windows hebt draaien.Zeker wanneer de pc weinig RAM heeft, is het niet altijd mogelijk om het gebruik van virtueel geheugen te vermijden. Krijg je regelmatig een waarschuwing dat er onvoldoende virtueel geheugen aanwezig is? In dat geval vergroot je handmatig het wisselbestand. Open het Configuratiescherm en ga naar Systeem en beveiliging / Systeem / Geavanceerde systeeminstellingen. Klik onder Prestaties op Instellingen. Open daarna het tabblad Geavanceerd en klik onderaan op Wijzigen. Er verschijnt een nieuw venster waarin je instellingen voor het virtuele geheugen wijzigt. Haal het vinkje weg voor Wisselbestandsgrootte voor alle stations automatisch beheren. Kies voor Aangepaste grootte en vergroot naar eigen inzicht het virtuele geheugen. Stel achter Begingrootte en Maximale grootte dezelfde waarde in.


Een goede vuistregel is dat je het werkgeheugen van je pc met ongeveer twee vermenigvuldigt. Bij een pc met 4096 MB RAM stel je dan een wisselbestand van 8192 MB in. Bevestig met OK en herstart de pc.Het belangrijkste verschil van de Postmortem Back-up en de Virtual Disk Back-up is dat je met de eerste een veiligheidskopie van afzonderlijke partities kunt maken. Met de Virtual Disk Back-up maak je een kopie van de volledige harde schijf. Als de Postmortem Backup Wizard is geopend, kom je bij de harde schijf en de verschillende partities waarvan je een veiligheidskopie kunt maken. Plaats een vinkje bij de volumes die je wenst te beveiligen. In het volgende venster kom je bij de Backup Destination. Hier selecteer je één van de vier mogelijkheden waar je de reservekopie wilt wegschrijven: op een externe back-upschijf, op een lokale of netwerkschijf, op een partitie of op een cd/dvd. Je voegt eventueel nog een kort commentaar toe aan de kopie om ten slotte het back-upproces te starten. Om de gegevens terug te plaatsen, volg je gewoon de wizard van Postmortem Restore.



Stel dat een pc het vertikt om uit zichzelf op te starten, dan kun je meestal wel bij de inhoud van de harde schijf komen wanneer je opstart met deze geprepareerde usb-stick. Via deze weg kun je documenten, foto's en mediabestanden redden door ze te kopiëren naar bijvoorbeeld een externe harde schijf. Dat is een klusje voor de module File Transfer. Via de wizard kom je bij een venster waar je in de rechterkolom de inhoud leest van alle gegevensdragers die File Transfer herkent. Gebruik de pijlknoppen om de mappen die je nodig hebt in het klembord te plaatsen. Ben je klaar, dan klik je op Next om naar de locatie te navigeren waar deze tool de geselecteerde mappen en bestanden in veiligheid zal brengen.


Tip 10 Plaats in het vak Clipboard de mappen en bestanden die je wilt kopiëren naar een andere gegevensdrager.
Tip 11: Boot Corrector
Met de knop Boot Corrector in het hoofdmenu van de Rescue Kit kun je de meeste opstartproblemen verhelpen. Als het niet gaat om een hardwareprobleem of om malwarebesmetting, dan is de kans groot dat deze tool de reddende engel is. De Boot Corrector Wizard zoekt uit of het probleem te maken heeft met een beschadigd systeem en corrigeert het probleem zolang het gaat over Windows 2000/XP/Vista/Server/7/8/8.1. We lezen in de supportpagina's nog niets over opstartreparaties in Windows 10. Deze module corrigeert ook het Master Boot Record (MBR). Dit is de informatie op de eerste sector van een harde schijf. Het MBR houdt bijvoorbeeld bij welk besturingssysteem er op de schijf staat en wat de computer bij de opstart in het geheugen moet laden. Is het MBR beschadigd, dan weet de pc niet eens meer dat hij op Windows draait. Deze tool repareert ook foute schijfletters in het register.


Heb je per ongeluk een partitie verwijderd zonder die effectief te wissen, dan kun je op je stappen terugkeren met Undelete Partition. Wanneer je een partitie eenvoudig hebt verwijderd, zal de schijfbeheersoftware enkel de verwijzing naar de partitie in de partitietabel weghalen en dit kun je gelukkig nog ongedaan maken via deze module.Tenslotte heeft Paragon Rescue Kit een tool om specifieke drivers te installeren, als je die drivers tenminste bij de hand hebt. Start de module Load Drivers en navigeer naar de locatie op een harde schijf, cd of netwerklocatie waar zo'n .inf-bestand of driver-pakket staat en klik op Open. Deze tool geeft aan wanneer de driver correct geplaatst is.Kan je pc wel wat extra geheugen gebruiken, maar heb je momenteel geen geheugenmodule klaarliggen? Windows Vista, 7, 8 en 10 bieden als alternatief de mogelijkheid om de prestaties van je pc te verbeteren via de functie ReadyBoost. Hiermee wordt een deel van een usb-stick of SD-kaart als geheugen ingezet, waardoor het systeem in staat is om sneller data te benaderen. Koppel flashgeheugen aan de computer en open de verkenner.Klik met de rechtermuisknop op het opslagstation en kies voor Eigenschappen. Open daarna het tabblad ReadyBoost. Selecte de optie Dit apparaat gebruiken en bepaal met de schuifregelaar hoeveel ruimte je wilt reserveren voor het versnellen van de pc. Windows adviseert hoeveel ruimte je het beste kunt reserveren. Sluit het dialoogvenster met OK.



Dubbele bestanden zijn zonde van de ruimte op je pc. Toch komen duplicaten veelvuldig voor. Met behulp van CCleaner spoor je ze gemakkelijk op. Ga naar Gereedschap / Bestandszoeker. Je bepaalt zelf volgens welke regels je dubbele bestanden wilt vinden. Naast de bestandsnaam zoek je bijvoorbeeld naar bestanden die exact even groot zijn. Als je zeker wilt zijn dat CCleaner geen valse treffers opspoort, vink je het beste alle opties aan.Verder is het mogelijk om bepaalde data te negeren, zoals systeembestanden en verborgen bestanden. Selecteer onderaan op welke schijfstations je naar duplicaten wilt zoeken. Klik daarna op Zoeken. Na een tijdje wachten verschijnen alle resultaten in beeld. Zet een vinkje voor de bestanden die je definitief wilt verwijderen en bevestig met Verwijder geselecteerde / OK.Bloatware is een verzamelnaam voor allerlei probeerversies van software die na aanschaf van een pc of laptop al in Windows aanwezig zijn. De fabrikant krijgt van softwarefabrikanten hiervoor een vergoeding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan proefversies van een virusscanner, spelletje of brandprogramma. Er verschijnen waarschuwingen in beeld met als doel om je tot aanschaf van de volledige versie te verleiden. Dit is natuurlijk zeer irritant en bovendien werken deze proefversies ook nog eens vertragend voor het systeem. Verder voegen pc-fabrikanten bijvoorbeeld een werkbalk aan een browser toe om eigen producten te promoten.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia